A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Єдиний портал вакансій – найкоротший шлях до працевлаштування.

Дата: 16.01.2024 15:44
Кількість переглядів: 30

Оновлений ресурс для шукачів роботи та роботодавців «Єдиний портал вакансій»Фото без опису (https://jobportal.dcz.gov.ua), з вдосконаленим алгоритмом пошуку роботи за професією, доступний для всіх шукачів роботи та відкриває широкі можливості швидкого пошуку актуальних вакансій.

Порталом можна користуватись з будь-якого мобільного пристрою, а інформацію про роботу можна знайти відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплат.

Завдяки спільним зусиллям Міністерства економіки України, Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua - сайт з пошуку роботи, ua.Jooble.org) десятки тисяч робочих місць доступні для кожного. Єдина база даних оновлюється в режимі реального часу.

Радимо усім бажаючим відвідати портал і скористатися шансом збудувати нову кар’єру!

        У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора