A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся «Круглий стіл» з питань безпеки під час опалювального сезону

Дата: 18.01.2024 16:33
Кількість переглядів: 50

Пожежі у побуті, на жаль, явище нерідкісне. Через власну недбалість та нехтуванняФото без опису елементарними протипожежними правилами, громадяни наражають на небезпеку власне життя та здоров’я, а також свою оселю і майно. Найстрашніше, що через безвідповідальність однієї людини можуть постраждати інші – члени родини, сусіди або ж співмешканці багатоквартирного будинку.

Особливої актуальності ця проблема набуває в зимовий період, коли для обігріву помешкань громадяни застосовують пічне опалення, каміни та електричні прилади.

18 січня міський голова Василь Сідько провів зустріч у форматі «круглого столу» за участі представників  ДСНС, поліції та керівників структурних підрозділів міської ради. Міський голова зазначив, що потрібно звернути особливу увагу на людей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, пенсіонерів та соціально-незахищених верств населення.  Працівники  підрозділу ДСНС повідомили, що робота з інформування населення проводиться постійно. Під час профілактичних рейдів нагадують громадянам про обов’язкове та неухильне дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, користування електроприладами та газовим обладнанням, відповідально ставитись до  безпеки та не забувати про елементарні заходи, у тому числі, регулярно спілкуватись на дану тематику з дітьми, адже нерідко дитячі пустощі можуть стати причиною надзвичайних ситуацій.   

Для запобігання пожежам та іншим надзвичайним ситуаціям, присутні домовилися про подальшу співпрацю. Спільні комісії будуть проводити роз’яснювальну роботу серед мешканців громадиЖителям буде роз’яснено основні правила пожежної безпеки в опалювальний період та наводитимуть приклади, коли людська недбалість і нехтування елементарними заходами безпеки призводили до фатальних наслідків. Максимально інформувати населення про безпечне поводження під час опалювального сезону. До роботи у цьому напрямку будуть долучені старости та адміністратори населених пунктів нашої громади. У закладах освіти будуть проводитися інформаційні уроки.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора