Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Міський голова Василь Сідько, Тальнівська міська рада та виконавчий комітет активно займаються підтримкою військових шляхом  придбання необхідного обладнання. Відповідно до заявок керівників військових частин необхідне закуповується коштом бюджету гр

Дата: 18.01.2024 16:43
Кількість переглядів: 37

 Прокотилась хвиля фейкових звинувачень у соціальній мережі «Фейсбук»   міськогоФото без опису голови, депутатів, виконавчих органів влади  у не прозорих закупівлях та придбанні техніки для військових за завищеними цінами. Ініціатори неправдивих  публікацій у мережі знають, що даний напрямок закупівель контролюється на найвищому рівні і ніяких махінацій в даному напрямку немає та бути не може.

Єдина ціль таких публікацій: є підрив довіри до влади та дестабілізації роботи міського голови та ради в підтримці обороноздатності Збройних Сил України.

Повідомляємо:

Шановні мешканці Тальнівської громади, хочемо довести до вашого відома, що  закупівля обладнання для військових відбувається у декілька етапів. Спочатку звернення розглядаються на засіданні Ради  Оборони Тальнівської міської територіальної громади ради, потім  листи-клопотання від командира військової частини подаються  на погодження до Звенигородської військової адміністрації та Черкаської ОВА і лише після погодження, проводиться придбання необхідного обладнання відповідно до тендерних процедур через систему державних закупівель «ProZoro». Ефективність таких процедур визначається тим, наскільки вони відповідають потребам воїнів та якості наданих товарів та послуг. У тендерних закупівлях, можуть прийняти участь усі бажаючі, які мають  відповідні дозволи та документи  для участі у тендері. 

Деякі товари, є у різних комплектаціях і відповідно різна цінова політика. Наприклад, квадрокоптер DJI MAVIC 3 може бути і з тепловізійною камерою і відповідно вартість його буде дорожче ніж без камери, така ситуація і по автомобілях для мобільних груп ППО тощо. І ще один фактор, що не усі постачальники бажають співпрацювати по безготівковому рахунку, це також вносить  свої корективи у подальших закупівлях.  Потрібно уважно ознайомлюватися з інформацією з офіційних сторінок, та критично сприймати   дописи у сумнівних групах у соціальних мережах,  які поширюють неправдиві наратави, щоб дискридувати владу для дестабілізації суспільного життя громади.

З метою створення всебічної підтримки та забезпеченням воїнів усім необхідним для виконання їх службових обов’язків та збереження життя та здоров’я під час виконання  своїх завдань, пов’язаних із захистом нашої України, міський голова, Тальнівська міська рада і надалі будуть надавати підтримку нашим захисникам, не дивлячись на всілякі труднощі. Адже здійснення закупівлі для військових – є важливою складовою діяльності не тільки нашої громади, а й усієї України загалом.

 Звертаємо увагу, що з результатами закупівель можна ознайомитися за допомогою системи державних закупівель «ProZorro».      

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора