Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У Тальнівській громаді збережено вартість на послуги із водопостачання та водовідведення на рівні минулого року.

Дата: 19.01.2024 11:20
Кількість переглядів: 35

 Таке рішення було підтримано на черговому виконкомі Тальнівської міської ради.Фото без опису

Міський голова, міська рада, працівники водоканалу, проаналізувавши внутрішні процеси та ресурсне забезпечення, виявили потенційні області  для оптимізації та вдосконалення роботи комунального підприємства. Це дозволило знизити витрати та зберегти рівень цін на тарифи.

Це є ознакою успішної економічної стратегії та зусиль по раціоналізації виробничих процесів,  вливанню коштів з бюджету Тальнівської територіальної громади на модернізацію підприємства, зокрема, на центральній насосній станції, була заміна насосного обладнання, були встановлені нові насоси, які споживають менше електроенергії, замінено частину водогонів по громаді, що зменшило кількість поривів.

Незважаючи на позитивні результати, міська рада не припиняє пошуку нових можливостей для поліпшення діяльності КП «Водоканал» та зниження витрат. Важливо розуміти, що підтримка стабільних цін потребує зусиль та прозорої взаємодії між водоканалом та споживачами. Ще одним чинником формування ціни за послуги водоканалу, є ціна на електроенергію, якщо плата за енергоносії підніматися не буде, відповідно і тариф на воду не зміниться. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора