A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

 У зв’язку з подіями, які відбуваються у нас в державі та пов’язані з дією військового стану, роль місцевої влади має особливе значення, і її діяльність має пряме відношення до життя кожного жителя нашої громади.

Дата: 22.01.2024 11:28
Кількість переглядів: 46

Військовий стан вніс корективи в роботу органів місцевого самоврядування. В цей час,Фото без опису влада повинна діяти в рамках законів та правил, встановлених військовим положенням.

Одним із ключових напрямків роботи місцевої влади, є забезпечення соціального захисту населення. Це включає в себе організацію видачі гуманітарної допомоги, доступу до медичних послуг, надання житла та інших необхідних ресурсів для людей, які вимушено залишили свої домівки у зв’язку з російською агресією.

Важливо також відмітити, що робота органів місцевого самоврядування під час військового стану, є прозорою  і відповідальною. Уся інформація про діяльність влади висвітлюються на сайті Тальнівської міської територіальної громади та на сторінці у «Фейсбук». Також, закликаємо усіх жителів громади долучатися до процесу прийняття рішень по питанням життєдіяльності громади. Брати участь у засіданнях виконавчого комітету, сесіях та вносити свої  пропозиції в тих чи інших питаннях.

Необхідно визнати, що робота місцевої влади під час дії військового стану несе в собі безліч викликів та труднощів. Важливо розуміти, що саме у такі моменти проявляється солідарність та співпраця усіх органів влади, громадянського суспільства та кожного громадянина для подолання усіляких труднощів виникаючих у період військового стану.

Тільки спільними зусиллями і розумінням головних цілей можливо подолати будь-які перешкоди. В цей непростий для країни період треба пам’ятати о значимості кожного члена суспільства, включаючи місцеву владу, в забезпеченні безпеки, захисту громадян і підтримці стабільності у нашій громаді. 

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора