Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.01.2024 15:43
Кількість переглядів: 52

26 січня 2024 року міський голова Василь Сідько провів засідання 52-ї чергової сесіїФото без опису Тальнівської міської ради 8 скликання.

Перед початком роботи депутати міської ради та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

 На сесії депутати розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного, з усіх прийняли відповідні рішення.

 

Зокрема, внесли зміни до ряду рішень міської ради, до програм Тальнівської міської територіальної громади,  зміни  до Статутів КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР та КНП «Тальнівський ЦПМСД» ТМР.

Окрім того, затвердили звіти про використання коштів загального та спеціального фондів  місцевого бюджету, коштів благодійного рахунку виконавчого комітету ТМР для реалізації завдань програм: «Територіальна оборона» на 2022-2024 роки та Програми Тальнівської міської територіальної громади надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин ЗСУ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та інших заходів територіальної оборони на 2023-2024 роки.

 

Депутати ретельно обговорили  та прийняли рішення  з питань освіти, культури, соціального захисту.

Окрім того, розглянули питання, що стосуються управління майном комунальної власності та земельних відносин.

Одним із основних питань порядку денного сесії був звіт міського голови Василя Сідька про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Тальнівської міської ради у 2023 році.

Також депутати надали згоду виконавчому комітету ТМР на передачу одній військовій частині транспортного засобу - автомобіля типу пікап.

По завершенню пленарного засідання міський голова подякував депутатському корпусу за злагоджену роботу, за те, що в умовах воєнного стану усі згуртувалися та активно працюють, вирішують всі важливі питання, що стосуються життєдіяльності нашої громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора