Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська  міська територіальна громада продовжує допомагати Збройним Силам України.

Дата: 29.01.2024 10:55
Кількість переглядів: 42

26 січня міський голова Василь Сідько передав для наших захисників неба автомобіль Фото без опису пікап «Great Wall», який має властивість широкої прохідності та може бути переобладнаний для мобільних вогневих груп.  Автомобіль  готовий до виконання бойових завдань.

Війська рф не припиняють атакувати Черкащину ударними дронами. До відбиття повітряних нападів ППО залучає винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи. 

Майже щодня та щоночі ворог запускає по Україні ударні БпЛА типу Shahed. На їхнє знищення і націлені мобільні вогневі групи, тому для нас вкрай важливо нарощувати їхню спроможність.

Мобільні вогневі групи ППО захищають повітряний простір України від повітряних атак. Ці підрозділи виявляють маршрути польотів російських БПЛА та чатують на них. Патрулювати доводиться у важкодоступних місцях, а пересуватися – бездоріжжям. Тому ЗСУ потрібні потужні та витривалі автомобілі. Це дає можливість звести нанівець зусилля ворога щодо знищення наших домівок та об’єктів інфраструктури. Саме завдяки їхній роботі, ми маємо відбої тривог без тяжких наслідків.

Транспортний засіб був придбаний за кошти бюджету Тальнівської територіальної громади. 

Разом до ПЕРЕМОГИ!!! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора