Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Рідні загиблих захисників з Тальнівщини отримали державні нагороди.

Дата: 30.01.2024 15:54
Кількість переглядів: 47

Сьогодні ми вклоняємось в пошані перед нашими Воїнами-Героями, перед нашими Воїнами-Захисниками… МиФото без опису будемо завжди вдячні всім, хто став на захист нашої держави в цій війні, розв’язаній росією. І завжди будемо пам’ятати тих, хто віддав життя за Україну й за кожного з нас. Але наш обов’язок – бути поряд з тими, хто несе тягар війни. Поряд біля батька та матері, дружини й діточок, які не дочекались із бою тата…

30 січня у Звенигородській районній військовій адміністрації нагрудні знаки та посвідчення, підписані президентом України вручили рідним 12 загиблих на війні з рашистами жителям Звенигородського району. На превеликий жаль є і мешканців нашої Тальнівської громади. Орденом «За мужність» 3 ступеня(посмертно) нагороджені наші земляки Руслан Постільник, Даніїл Галецький, Володимир Шаповал, Олексій Рибаков та Сергій Гребенюк.

Загиблі захисники відали своє життя заради миру та безпеки нашої країни. Їхня відданість та мужність є прикладом наслідування для усіх жителів нашої Батьківщини. Нагородження рідних військовослужбовців є символом вічної пам’яті про їхні подвиги та безкорисливість. Їхні жертви залишатимуться важливою частиною історії вільної України.

Вічна пам'ять героям!!!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора