A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Ремонтують, прибирають, вивозять: комунальники Тальнівщини займаються благоустроєм територій

Дата: 01.02.2024 15:14
Кількість переглядів: 40

Триває останній місяць зими. Перепади температури,  дощова та сніжна погода не булиФото без опису на заваді працівникам КП «Тальне-Сервіс».

Всі містяни помічають дорогою на роботу, як наші комунальники трудяться на благо міста, роблять його більш затишним та охайним.

У будні та вихідні дні вони стабільно забезпечують життєдіяльність нашої громади, за будь-яких погодних умов роблять все, аби мешканці нашої громади відчували себе комфортно - активно впорядковують місто, прибирають двори, сквери, здійснюють благоустрій територій, вивозять сміття, проводять роботи і з благоустрою кладовищ громади.

Дороги, двори та вулички — це обличчя нашої громади, і саме їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити жителям Тальнівської громади  комфортне проживання.

Ямковий ремонт доріг та підтримка їх в належному стані – це той напрямок роботи, який здійснюється навіть у складних фінансових умовах.

Зважаючи на важливість підтримки дорожнього покриття у належному стані та завдяки сприятливим погодним умовам, які дозволяють проводити ямковий ремонт доріг холодним асфальтом, працівники комунального підприємства здійснюють   роботи з ремонту дорожньої інфраструктури по вулицях міста. 

Також, робітники КП «Тальне-Сервіс» займаються прибиранню узбіч доріг.

Шановні мешканці громади! Просимо і вас не залишатись байдужим до чистоти нашого міста, давайте разом дбати про чистоту нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора