A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Нам би хотілося, щоб це не було щось класичне, а навпаки – інноваційне. Долучайтесь до громадських обговорень.

Дата: 01.02.2024 16:11
Кількість переглядів: 60

На знак вшанування всіх Героїв сучасності, які віддали своє життя за незалежністьФото без опису України в період з 2014 року до сьогодення, з метою врахування громадської думки жителів Тальнівської міської територіальної громади, було оголошено громадське обговорення щодо реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні».

Громадське обговорення проводиться протягом 60 календарних днів з 22 грудня 2023 по 22 лютого 2024 року.

На жаль, за цей проміжок часу ніяких пропозицій від мешканців нашої громади не надходили. Тому просимо активніше долучатися до обговорень та вносити свої пропозиції, ідеї тощо. Давайте разом сплануємо, як буде виглядати меморіал загиблим жителям нашої громади. 

 Пропозиції та зауваження жителів Тальнівської міської територіальної громади щодо реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні» подаються у письмовій формі на електронну адресу Тальнівської міської ради: talnemr@ukr.net в період до 22 лютого 2024 року, із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові й адреси особи, яка їх подає, номера контактного телефону. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням свого найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не розглядаються.

Публічне громадське обговорення відбудеться 16 лютого 2024 року о 10:00 годині за адресою: м. Тальне, вул. Захисників України, 8 (корпус №2 КЗ «Тальнівський будинок культури»).

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора