A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

До відома споживачів КП «Водоканал» ТМР!

Дата: 06.02.2024 11:38
Кількість переглядів: 19

Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року № 1405 скасованоФото без опису мораторій на припинення (обмеження) житлово-комунальних послуг у разі їх несвоєчасної оплати або в неповному обсязі.

Дані зміни стосуються всіх споживачів, окрім тих, які проживають на окупованих територіях, на яких ведуться активні бойові дії.

Шановні споживачі, щоб запобігти можливому зверненню підприємства до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості сум штрафних санкцій (пені 3% річних інфляційних та всіх витрат пов’язаних з поданням позовної заяви, що будуть віднесені на Вас або припиненню (обмеженню) послуг з централізованого водопостачання та водовідведення наполегливо рекомендуємо сплачувати за спожиті комунальні послуги.

Додатково інформуємо:

Плата за послуги вноситься споживачем щомісячно не пізніше останнього дня місяця, що настає за розрахунковим періодом.

У разі існуючої заборгованості за попередні періоди та неможливістю погашення її у повному обсязі, пропонуємо звернутись із заявою про укладання договору про реструктуризацію заборгованості за адресою: м. Тальне вул. Соборна 32, або за номером телефону +380988462531.

За інформацією КП «Водоканал» ТМР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора