Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Організація особистого прийому громадян – важливий захід реалізації конституційного права громадян на звернення.

Дата: 07.02.2024 14:07
Кількість переглядів: 48

 Виїзні прийоми громадян важливі, оскільки вони дають можливість представникамФото без опису влади зустрітися з людьми безпосередньо, почути їхні проблеми. Це також сприяє  підвищенню  відкритості та прозорості владних структур. Безпосереднє спілкування з жителями сіл громади – це додаткова можливість для керівництва налагодити комунікацію з громадою, вивчити їх запити та потреби, вчасно відреагувати та організувати вирішення проблемних питань.

 Виїзні прийоми громадян у Тальнівській міській територіальній громаді проводяться  міським головою та його заступниками згідно з затвердженим графіком.

Звернення місцевих жителів стосуються в основному вуличного освітлення, благоустрою і ремонту дорожнього покриття населених пунктів, ремонту водогону. Деякі звернення стосуються особистого характеру.

У ході прийому громадяни отримають роз’яснення, щодо порушених питань, та частина із них залишаються на контролі до остаточного вирішення.

Облік звернень особистого та особистого виїзного прийомів ведеться загальним відділом апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради.
 Посадові особи, яким доручено розгляд звернення, забезпечують об’єктивне, всебічне і своєчасне виконання наданих доручень.
 Відповідно до чинного законодавства не допускається надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей за зверненнями громадян, із порушенням строків, установлених законодавством.

  • Я завжди відкритий для конструктивного діалогу та пропозицій. Ми будуємо свою роботу на принципах «прозорості». Але звертаюся до усіх жителів нашої громади — давайте єднати свої зусилля для покращення життя у нашій громаді, — зазначає міський голова Василь Сідько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора