A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Державна служба зайнятості розпочала співпрацю з ПАТ «Укрнафта».

Дата: 09.02.2024 14:00
Кількість переглядів: 53

Працювати на благо енергетичної незалежності України сьогодні вкрай важливо. АФото без опису зробити більше в цій галузі за сприяння служби зайнятості стало можливим після підписання 17 січня 2024 року Меморандуму про співробітництво з ПАТ «Укрнафта».

Поставивши підписи в документі, директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк та заступник директора з персоналу ПАТ «Укрнафта» Олена Артазей розпочали реалізовувати зафіксовані домовленості.

Усі вони спираються у втілення загальної мети партнерства – працевлаштування безробітних, сприяння розвитку людського капіталу та збереження трудового  ресурсу України.

Серед напрямів, що допоможуть у реалізації співпраці, вирізняються:

·   здійснення  Державною службою зайнятості відбору претендентів на визначені Укрнафтою вакантні посади, враховуючи  вимоги до кандидатів;

·   створення стратегії щодо мотивації людей в опануванні нових професій, підвищенні освітньої та професійної кваліфікації;

·   проведення спільних конференцій, тренінгів, форумів, виставок, фестивалів тощо;

·   поширення інформаційних матеріалів на комунікаційних ресурсах партнерів: сайтах, сторінках в соцмережах та ЗМІ.

Співпраця з провідними підприємствами нафтовидобувної галузі  України є важливою для Державної служби зайнятості, оскільки мова йде не тільки про працевлаштування громадян, а й про можливість зробити додатковий внесок в енергетичну незалежність країни.

«Укрнафта» має багато відкритих вакансій. Компанія потребує спеціалістів для роботи на бурових, операторів заправних станцій та касирів, слюсарів, машиністів, бухгалтерів, менеджерів з логістики, тощо.

 

        У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора