A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З͟а͟ ͟я͟к͟о͟ю͟ ͟ф͟о͟р͟м͟о͟ю͟ ͟р͟о͟б͟о͟т͟о͟д͟а͟в͟е͟ц͟ь͟ ͟м͟а͟є͟ ͟п͟о͟д͟а͟в͟а͟т͟и͟ ͟і͟н͟ф͟о͟р͟м͟а͟ц͟і͟ю͟ ͟п͟р͟о͟ ͟в͟а͟к͟а͟н͟с͟і͟ї͟ ͟д͟о͟ ͟ ц͟е͟н͟т͟р͟у͟ ͟з͟а͟й͟н͟я͟т͟о͟с͟т͟і͟

Дата: 09.02.2024 14:00
Кількість переглядів: 40

 Роботодавці мають подавати до центрів зайнятості інформацію про вакансії за формоюФото без опису звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”.

           Форма звітності та порядок її подання затверджені наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим у     Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. № 565/37901.

          Форма звітності № 3-ПН складається з адресної частини та таблиці “Основні дані про вакансію(ї)”. Додатком до форми є “Відомості про вакансію(ї)”.

          В таблиці основних даних про вакансії роботодавець зазначає інформацію про способи укомплектування вакансій. Їх три:

  • за сприяння Державної служби зайнятості;

  • за сприяння Державної служби зайнятості та одночасно із підбором кадрів роботодавцем самостійно;

  • тільки самостійний підбір кадрів.

           Якщо обирається спосіб укомплектування за сприяння Державної служби зайнятості, заповнюються також відомості про вакансії.

          Навіть у разі укомплектування вакансій роботодавцем виключно самостійно ним має бути обов’язково подана форма звітності № 3-ПН.

           Примітка. Отримати електронний варіант форми звітності № 3-ПН можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/ddocx

        

          У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора