A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У Тальному прощатимуться з Героєм, який загинув на Донеччині

Дата: 09.02.2024 11:03
Кількість переглядів: 19

  В суботу 10 лютого  2024 року о 10.00 годині, в центрі міста на площі біля пам’ятникаФото без опису Героям Небесної Сотні та Захисникам України, відбудеться прощання із загиблим воїном- Василем Сергійовичем Шебастюком.

Військовий родом із села Майданецьке. Він загинув у бою на Донеччині, поклавши своє життя за свободу України.

Василь Шебастюк захищав Україну бувши водієм 2-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти.

На жаль, 30 січня 2024 року військовослужбовець загинув. Йому було 42 роки.

Василь Шебастюк народився 19 квітня 1981 року у селі  Майданецьке. Тут пройшло його дитинство та юність. Після закінчення школи в 1998 році, Василь Сергійович  продовжив навчання в училищі у селі Торговиця, де здобув спеціальність водія. Довгий час працював на різних роботах. З 2014 по жовтень 2016 року приймав участь в АТО, по стану здоров’я був звільнений.

Перебуваючи у цивільному шлюбі, з дружиною Тетяною народили та виховували двох синів, Богдана та Сергія. Василь постійно опікувався своїми дітьми.

В 2013 році доля звела його з Аллою Тереску, з якою проживали у селі Майданецьке, разом виховували  сина Рамира. З 2017 року проживав разом з сім’єю у місті Києві.

В перший день повномасштабного вторгнення Василь вступив до ТРО. У Святошинському районі м.Київ, з перших днів приймав участь у обороні столиці.

 Щиро співчуваємо рідним та близьким Василя Сергійовича. Поділяємо ваш біль втрати та схиляємо голови у невимовній скорботі…

Закликаємо громаду гідно вшанувати пам’ять загиблого Героя України та провести в останню путь!

Поховають Захисника в селі Майданецьке 10 лютого 2024 року об 11.00 годині на місцевому кладовищі.

Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам’ять Герою!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора