Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Чергова допомога для військових від Тальнівської міської територіальної громади

Дата: 12.02.2024 16:12
Кількість переглядів: 52

Під головуванням міського голови Василя Сідька відбулося чергове засідання РадиФото без опису Оборони, на якому присутні розглянути ключові питання в галузі безпеки і оборони громади та підвищення ефективності допомоги військовим частинам.  Адже ми маємо бути готовими до будь-яких подій, в тому числі до повторення можливого терору шляхом обстрілів об’єктів критичної інфраструктури. Кожен має усвідомлювати: ворог не полишив планів щодо захоплення нашої території.

На засіданні було прийнято рішення про придбання для потреб в/ч:

  • квадрокоптер DJI Mavic 3 Enterprise – 1 шт; 

  • квадрокоптер DJI Mavic 3 Termal – 1 шт;

  • квадрокоптер DGI Mavic 3Т Termal – шт.

Також було підтримано рішення про виділення коштів  для виготовлення більше 100 дронів українського виробництва.

  Рада Оборони Тальнівської міської територіальної громади працює активно, щоб запобігти потенційним загрозам та забезпечити стабільність громади в умовах військового стану.

Зокрема, міський голова  подякував представникам агро-бізнесу та підприємцям за їхню роботу. Василь Сідько  зазначив, що велику роль в консолідації Тальнівської територіальної громади  відіграли саме представники агро-бізнесу. Міський голова також додав, що завдяки тому, що добросовісні підприємці своєчасно сплачували податки, вдалось дещо стримати падіння по надходженнях до міського бюджету.

За рахунок плідної співпраці з бізнесом Тальнівська міська рада забезпечує належну роботу інфраструктури та транспорту, підтримує територіальну оборону та ті запити від військових частини, які  надходять до міської ради. Ця  взаємодія допомогла нам гідно прийняти всі виклики війни.

Закликаємо жителів громади відповідально ставитися до вимог законодавства про військовий обов'язок!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора