A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 14.02.2024 13:45
Кількість переглядів: 37

Про проведення громадського обговорення щодоФото без опису реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні»

Запрошуємо  жителів громади долучитись до обговорення ескізних пропозицій реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні»!

На знак вшанування всіх Героїв сучасності, які віддали своє життя за незалежність України в період з 2014 року до сьогодення, з метою врахування громадської думки жителів Тальнівської міської територіальної громади, на виконання розпорядження міського голови від 21.12.2023 №139-Ра, відповідно до Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів, встановлення пам’ятних знаків і меморіальних дошок на території Тальнівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 17.06.2022 №199 (зі змінами), враховуючи протокол засідання історико-топонімічної комісії при виконавчому комітеті Тальнівської міської ради від 20.12.2023 № 14 оголошується громадське обговорення щодо реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні».

Громадське обговорення проводиться протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення даного оголошення та триває з 22 грудня 2023 по 22 лютого 2024 року.

Пропозиції та зауваження жителів Тальнівської міської територіальної громади щодо реконструкції та перейменування скульптурної композиції «Пам’ятник Героям Небесної Сотні» подаються у письмовій формі на електронну адресу Тальнівської міської ради: talnemr@ukr.net в період з 22 грудня 2023 по 22 лютого 2024 року, із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові й адреси особи, яка їх подає, номера контактного телефону. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням свого найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не розглядаються.

 

Публічне громадське обговорення відбудеться 16 лютого 2024 року о 10:00 годині за адресою: м. Тальне, вул. Захисників України, 8 (корпус №2 КЗ «Тальнівський будинок культури»).

 

Відповідальні особи за організацію та проведення публічного громадського обговорення:

- начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Любов СТАРОВОЙТОВА;

- начальник-головний архітектор Тальнівської міської територіальної громади відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Тальнівської міської ради Владислав ЛЕВЧЕНКО.

 

* До розгляду на обговорення додаються ескізи реконструкції, розроблені на підставі пропозицій, наданих під час робочих зустрічей керівництва Тальнівської міської ради із родинами полеглих земляків.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора