A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2024 11:27
Кількість переглядів: 22

 15 лютого ми віддаємо данину поваги усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим іФото без опису генералам, робітникам та службовцям, яким судилося стати учасниками бойових дій на території інших держав.

Запровадження цього пам’ятного дня  було приурочено  до завершення  виведення військ  колишнього СРСР з території Афганістану у 1989 році.

День виведення військ з Афганістану це  і свято афганців-ветеранів, і  день пам’яті та скорботи за всіма загиблими воїнами. Десятирічна війна в Афганістані – велика трагедія. Вона залишила важкі спогади військовим. Омила сльозами їхні родини, що чекали вдома.

Через пекло Афганістану пройшли сотні тисяч українських військових. Війна забрала  тисячі життів. На жаль серед загиблих є і жителі нашої громади.

Ми пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя , борючись на чужій землі , і віддаємо велику подяку всім, хто проявив мужність і сміливість в ті тяжкі часи.

Сьогодні ми стоїмо перед випробуваннями власної країни. Наші військовослужбовці   в тяжких боях відстоюють  територію держави і українську незалежність.

Ми знаємо, що наш народ має силу та рішучість, щоб протистояти будь-якій загрозі. Ми й надалі повинні залишатися  єдиною сильною командою в обличчі ворога, який намагається поділити нас та підкорити нашу волю.

Ми повинні пам’ятати, що мир і свобода- це найважливіші  цінності, за які варто боротися, і нам дороге наше право  - жити в своїй вільній, незалежній країні.

Сьогодні ми згадуємо минуле, але й дивимось у майбутнє з надією та вірою. Ми знаємо, що наші зусилля не будуть марними, і Україна переможе у цій важкій боротьбі.

Слава всім, хто зберіг та береже Україну! Слава всім, хто б’ється заради нашої держави та людей! Слава Україні!

З повагою міський голова Василь Сідько, депутатський корпус, виконавчий комітет Тальнівської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора