Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

10 лютого 2024 року у місті Черкаси проходив відкритий чемпіонат міста з волейболу серед юнаків 2007р.н. та молодших років народження.

Дата: 16.02.2024 12:06
Кількість переглядів: 45

Фото без описуДо обласного центру з’їхалися вісім команд учасників - ✅ЗОШ №8 м.Черкаси, ✅ДЮСШ м.Шпола, ✅ДЮСШ м.Тальне,✅ КДЮСШ №1 -2009 м.Черкаси, ✅Руськополянська ТГ, ✅ДВК "Вікторія" м.Канів,✅ Леськівський ліцей,✅ КДЮСШ №1 м.Черкаси.

Змагання проходили у двох спортивних залах, боротьба була цікавою та напруженою.

Команда волейболістів 🏐Тальнівської ДЮССШ цієї вікової групи саме зараз переживає зміни у складі та становлення зовсім юних гравців. Вони показали змістовну та цікаву гру, але відсутність досвіду участі у таких змаганнях вплинула на результат. За підсумками ігор наші хлопці посіли шосте місце🏅. Кращі їхні результати ще попереду. Тренер Максим Баланюк та юні волейболісти працюють і прагнуть вдосконалюватися.

Команда юнаків нашої спортивної школи змогла взяти участь у змаганнях завдяки підтримці батьків – саме вони надали транспорт та оплатили вартість проїзду🚌.

Всі розуміють, який нині складний час. ЗСУ і наша держава робить все, що б діти продовжували нормальне життя, навчалися та розвивалися. Дякуємо всім за підтримку та розвиток дитячого спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора