Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

Дата: 19.02.2024 10:06
Кількість переглядів: 67

23 тисячі гривень зібрали на доброчинному заході в ТальномуФото без опису

     Допомогти героям-бійцям, які захищають Україну– це обов’язок кожного. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й     самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей!

У п’ятницю 16 лютого, в КЗ «Тальнівський будинок культури» корпус №2, відбувся благодійний концерт та ярмарок на підтримку Збройних Сил України - підготовлений вихованцями та викладачами КЗ “Тальнівська школа мистецтв”.

На благодійному ярмарку продавалися різноманітні смаколики . Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі: тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. Окрім того, тут можна було придбати дитячі малюнки на різну тематику та за символічну ціну. Діти відчувають себе причетними до захисту країни , тому на продаж відібрали і надали свої кращі роботи.

Викладачі та вихованці підготували концертну програму  за участі вокальних, інструментальних  та хореографічних колективів. Глядачі підтримували артистів оплесками  та заповнювали скриньку для донатів  на військові потреби.

  • Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил! 

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги! Героїчні захисники наших кордонів потребують вашої допомоги, і благодійний ярмарок – це ідеальний спосіб виявити підтримку. Приєднуйтесь до цієї благородної ініціативи та долучайтеся до великої родини тих, хто цінує патріотизм та солідарність, -зазначив міський голова Василь Сідько.

 

Важливо зауважити, що усі  кошти зібрані з продажу на ярмарку та концерту, а це 23 тисячі гривень, будуть направлені на підтримку захисників нашої країни.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора