Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У Тальянківській гімназії в День єднання відкрили кабінет трудового навчання

Дата: 19.02.2024 14:36
Кількість переглядів: 37

16 лютого у День єднання в Тальянківській гімназії  відбулася довгоочікувана подія –Фото без опису відкриття оновленого кабінету трудового навчання. Достойно укомплектований клас віднині прийматиме у своїх стінах  учнів навчального закладу, які саме в ньому отримуватимуть необхідні вміння та навички з предмету. У кабінеті, де проводять уроки трудового навчання, з’явилися токарний та деревообробний станки, шліф-машини,  та багато іншого інвентарю, який згодиться дітям під час уроків. Тепер учні матимуть реальну можливість навчатися, отримувати необхідні знання та втілювати їх на практиці. Інструменти та обладнання були завезені  до Тальянок із реорганізованої школи. Оновлення кабінету стало можливим за ініціативи підприємця Олександра Горбача, який 30 років викладає в гімназії трудове навчання та міського голови Василя Сідька.

  • Я надіюсь, що тут діти зможуть практично втілити свої навички і навіть зробити щось для школи. Сподіваюся, що коли я в наступний раз  приїду в навчальний заклад,  зможу оцінити їхні роботи, – каже Василь Сідько.

Головною метою трудового навчання є формування освіченої особистості, підготовленої до самостійного життя і активної відтворювальної діяльності в умовах сучасного високотехнологічного, інформаційного суспільства для реалізації творчого потенціалу учнів. Досягненню цієї мети сприяє якісна матеріальна база, саме тому облаштування необхідних умов для навчання є дуже важливим елементом засвоєння учнями трудових знань.

Трудове виховання підростаючого покоління – одна з основних складових у формуванні особистості  людини. Людина розвивається духовно й фізично тільки в праці.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора