Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ШЕБАСТЮК Василь Сергійович

Дата: 20.02.2024 11:56
Кількість переглядів: 76

ШЕБАСТЮКФото без опису

Василь Сергійович

 

Дата, місце народження: 19 квітня 1981 року, село Майданецьке Тальнівського району Черкаської області

Звання: сержант

Посада: водій 2-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу  1-ої стрілецької роти військової частини

Дата, місце загибелі:  30 січня 2024 року, Бахмутський район Донецької області.

Місце поховання: с. Майданецьке

Василь Сергійович ШЕБАСТЮК народився 19 квітня 1981 року у селі Майданецьке Тальнівського району Черкаської області.

Тут пройшло його дитинство та юність. Після закінчення школи в 1998 році Василь Сергійович продовжив навчання в училищі у селі Торговиця, де здобув спеціальність водія. Довгий час працював на різних роботах. З 2014 по жовтень 2016 року брав участь в АТО, по стану здоров’я був звільнений.

У цивільному шлюбі  разом з дружиною Тетяною народили та виховували двох синів Богдана й Сергія. Василь постійно опікувався своїми дітьми.

У 2013 році доля звела його з Аллою Тереску, з якою проживали у селі Майданецькому, разом виховували сина Рамира. У 2017 році родина переїхала до м. Києва.

Василь Шебастюк завжди відзначався щирістю, відповідальність, принциповістю. Був справжнім патріотом та мріяв про щасливе майбутнє для своїх дітей, родини.

У перший день повномасштабного вторгнення чоловік вступив до лав ТРО Святошинського району м. Київ,  брав участь в обороні столиці.

Згодом сержант Василь Шебастюк ніс службу в інших гарячих точках на посаді водія 2-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти військової частини.

Вірний військовій присязі під час виконання військового та конституційного обов’язку по захисту Батьківщини на території Донецької області сержант Василь Шебастюк загинув 30 січня 2024 року  внаслідок ворожого обстрілу.

У вічній скорботі залишилися мама Галина Володимирівна, батькоСергій Семенович, сестра Віра, дружина Алла та діти Богдан, Сергій, Рамир.

Поховали героя у його рідному селі Майданецькому.

Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам’ять Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора