A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні мешканці громади!

Дата: 23.02.2024 15:50
Кількість переглядів: 23

 Запрошуємо вас приєднатися до меморіальних заходів (хвилина мовчання таФото без опису покладання квітів), панахида за загиблими воїнами, що загинули відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України та цивільним населенням, чиє життя забрала війна. Захід відбудеться 24.02.2024 о 9:30 біля пам’ятника Героям Небесної Сотні.

 24 лютого  2024 року виповнюється 2 роки від початку  повномасштабного вторгнення. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку рф  розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році, розв’язавши при цьому першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни.

За ці роки українці змінилися. Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості  та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу.

 Ми українці. Тепер ми ще гучніше розмовляємо українською при росіянах. Ми навчилися цінувати навіть найменші миті нашого життя, навіть короткочасні моменти радості… хвилини тиші і спокою… відчуття щастя від зустрічі дорогих людей...

Ми обов’язково переможем


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора