Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про головне за тиждень

Дата: 26.02.2024 16:33
Кількість переглядів: 38

Міський голова Василь Сідько передав чергове підсилення для військових: 10 квадрокоптерів ProDrone FPV дляФото без опису захисників, які знищують ворога на найгарячіших ділянках фронту.

✅ Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради, на якому розглянуто 31 питання порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

✅Тальнівська міська рада анонсувала про засідання чергової 54-ї сесії Тальнівської міської ради, яка відбудеться 29 лютого 2024 року о 10:00 год.

✅ Два роки нашої незламності…

Жителі Тальнівської громади взяли участь в меморіальних заходах -хвилині мовчання, покладанні квітів та панахиді за загиблими воїнами, що загинули відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України та цивільним населенням, життя яких забрала російсько-українська війна.

Вічна пам’ять усім полеглим!

Слава Україні! Героям слава!

✅Щодня вшановуємо світлою пам’яттю всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну!

Згадуємо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє!

Не пробачимо!

Переможемо!

🔲Відділ житлово-комунального господарства Тальнівської міської ради

✅Відділом розроблено вісім діючих програм Тальнівської міської ради з виконання завдань по благоустрою території громади та ведеться контроль за їх виконанням.

🔲Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради

✅Працівники відділу багато робочого часу витрачають на прийом громадян, вислуховують їх проблеми, надають роз’яснення та консультації.

🔲Відділ земельних ресурсів Тальнівської міської ради

✅Основним завданням відділу є плідна робота щодо наповнення місцевого бюджету.

🟡 КУЛЬТУРА

🔳 КЗ «Тальнівський будинок культури», корпус №1

✅ Відбувся захід до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Присутні зібралися, аби вшанувати тих, хто загинув під час трагічних подій Революції Гідності та повномасштабного вторгнення росії в Україну. Розпочали зустріч із вшанування кожного з 107 Небесних Ангелів Майдану кривавого 2014 року.

🔴Освіта

✅Здобувачі освіти громади взяли участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Дякуємо науковим керівникам, які знаходять та підтримують талановитих учнів у школах!

✅Закупівля продуктів харчування для дітей шкільного та дошкільного віку Тальнівської МТГ здійснюється у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі» через систему Prozorro.

🟠Спорт

✅ Команда «Тальнівські ягуари » Тальнівського НВК « ЗОШ І-ІІІ ст. № І – гімназії» зайняла 1 місце, 2 місце посіла – команда «Пуми» Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, на 3 місці – команда Кобринівської гімназії «Арктичні вовки» в ході змагань з футзалу згідно проекту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» ІІ територіального етапу. Вітаємо переможців та учасників змагань!

✅Відбувся відкритий чемпіонат Тальнівської міської територіальної громади з міні-футболу.

✅ Відкритий чемпіонат з волейболу присвятили пам’яті В.О. Сошинського.

ДЮСШ

✅ Юні тальнівчани 2015-2016 років народження мали змогу поборотися та показати свою майстерність у «Срібній лізі» в ході зустрічі, що відбулася в рамках проведення фінальної частини чемпіонату серед хлопчиків в м. Черкаси.

Вихованці тренера Федора Каплюченка - посіли четверте місце та отримали малі бронзові медалі. Вітаємо!

🔲НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ГРОМАДИ

✅Тальнівська громада провевела в останню путь наших Героїв –захисників Коваля Петра Васильовича та Валерія Вікторовича Опаріна.

Вічна пам’ять!

✅Тематичні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні та заходи до річниці початку повномасштабної війни (у тому числі у форматі онлайн) пройшли в клубних закладах громади.

✅У Тальному запрацював торгівельний павільйон з продажу хлібо-булочних, кондитерських та макаронних виробів Тальнівського хлібокомбінату. Невдовзі поруч відкриється кіоск «Випічка»;

✅з 75-річним ювілеєм міський голова привітав чудову людину, талановиту, творчу учительку рідної мови, почесну громадянку міста Любов Андріївну Нерубайську. Для Василя Сідька завжди велика честь вітати почесних жителів нашої громади.

🔲Територіальний центр соціального обслуговування

✅ У відділенні стаціонарного догляду проживає 49 осіб із них 5 внутрішньо переміщені особи. Проблем з наданням послуг людям даної категорії не виникає.

Всім приємного робочого тижня:

✅ здоров’я, успіхів і добра!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора