Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Благоустрій території громади – щоденна кропітка робота

Дата: 28.02.2024 09:39
Кількість переглядів: 38

  КП «Тальне-Сервіс» продовжує дбати та зберігати нашу громаду чистою і охайною.Фото без опису

Працівники з благоустрою займаються розчищенням тротуарів, прибирають дороги від залишків посипкового матеріалу, обрізають аварійні дерева, займаються упорядкуванням  кладовищ.

Щоденний догляд за  територіями для їх впорядкованого вигляду  – це запорука хорошого настрою мешканців Тальнівської громади.

Шановні жителі громади! Як кожен господар наводить лад у своєму дворі, так і комунальне підприємство прибирає  територію, за яку несе відповідальність. Чистота у громаді розпочинається з ладу у кожному дворі, з прибраних прибудинкових територій житлових будинків та вичищених територій навколо підприємств, організацій та установ. На жаль, куди не кинь оком, всюди видно людську недбалість: порожні пляшки, будівельне сміття тощо. Хочеться, щоб всі ми, нарешті, навчились більш дбайливо цінувати чистоту у нашій громаді, та нелегку роботу працівників з благоустрою.

Тому просимо усіх мешканців знайти час і використати хороші дні для прибирання біля своїх дворів, присадибних ділянок, узбіччя доріг навпроти свого житла.

Адже працівники  з благоустрою не зможуть охопити всю територію громади, вони щодня працюють у громадських місцях, щоб до настання справжнього тепла там було чисто й затишно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора