A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

9 березня в Україні відзначають день народження нашого славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

Дата: 09.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 29

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обралаФото без опису нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через віки прибуває джерело людської шани та поваги до нього.

Тож нехай святе поетове слово об’єднає всіх українців, незалежно від їх поглядів і переконань, задля щасливого мирного майбутнього України!

Сьогодні 210-років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, нашого національного генія, творця та борця за свободу нашої Батьківщини.

 

Тарас Шевченко - це не тільки видатний поет, маляр і громадський діяч, але й символ національної свідомості, воля та незламна сила духу українського народу.

 

Його твори переповнені глибокими почуттями і сильними емоціями, що торкнулися сердець мільйонів людей. Його літературні шедеври стали взірцем для багатьох поколінь українців, які борються за наше краще майбутнє.

 

Сьогодні ми згадуємо Тараса Шевченка з повагою та вдячністю, і бажаємо його творчій спадщині назавжди жити в наших серцях. Нехай його слова завжди будуть для нас натхненням та мотивацією на шляху до світлого майбутнього.

 

Хай живе спадщина Тараса Шевченка, хай живе Україна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора