A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Свято весни в відділенні денного догляду  і реабілітації  дітей та осіб з інвалідністю

Дата: 11.03.2024 12:17
Кількість переглядів: 35

  Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, на якомуФото без опису вшановують жінку. Тож для прекрасної половини Тальнівського відділення денного догляду і реабілітації  дітей та осіб  з інвалідністю був проведений святковий захід.

З самого ранку тут відчувалася радісна й весела атмосфера. Усі вихованці були учасниками концертної програми: діти співали лагідні пісні про маму, висловлювали слова вдячності і любові, які розчулювали присутніх до сліз.

Діти дивували своїми казковими перевтіленнями, читали вірші, інсценували цікаві моменти із життя жінок, танцювали танок.

На концерт завітала начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради Тетяна Гурбич. Побажала всім присутнім міцного здоров’я, щастя, кохання, миру і любові. Вихованців закладу Тетяна Анатоліївна пригостила солодощами та фруктами.

Наприкінці святкового дійства дівчатка та всі присутні жінки отримали  виготовлені руками хлопців подарунки - «квіти в горщику».  

Щоразу ми все більше переконуємося, що найцінніше в таких зустрічах - це час проведений з дітьми, ігри, розмови і  щирі обійми.

Ми хочемо подякувати кожному, хто став частиною цього невеликого свята.

Тільки разом ми здатні на справжні дива!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора