A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

МІНЕКОНОМІКИ ЗАПУСТИЛи САЙТ ПРО УРЯДОВУ ГРАНТОВУ ПРОГРАМУ «ВЛАСНА СПРАВА»

Дата: 13.03.2024 10:00
Кількість переглядів: 31

Мінекономіки запустили сайт про урядову грантову програму «Власна справа»Фото без опису

 

Яку інформацію ви отримаєте?

умови та алгоритми отримання гранту;

інструкції для заповнення бізнес-плану;

статистичні дані грантової програми.

Нагадаємо! Грантова програма «Власна справа» – компонент урядового проєкту єРоботастартувала у липні 2022 року для підтримки мікро- та малого бізнесу. За програмою підприємці можуть отримати гранти до 250 тис. грн та створити чи розширити власний бізнес.

Всі можливості програми, умови та алгоритми отримання гранту, інструкції для заповнення бізнес-плану та поточні результати програми відтепер зібрані на окремій лендінг-сторінці від Міністерства економіки України за посиланням – https://vlasnaspravagrant.com.ua.

Загалом з моменту запуску програми вже понад 14 тис. українців стали її переможцями та отримали можливість розпочати чи розширити свій бізнес. Кошти за програмою «Власна справа» можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу. Держава інвестує в розвиток бізнесу через гранти 3,5 млрд грн.

Хочете подати заявку на грант? Клікайте на посилання: https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu

 

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора