Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Безпека та оборона, стійкість, турбота – це основні пріоритети Тальнівської міської територіальної громади. Відтак і підтримка військових – на першому місці.

Дата: 14.03.2024 08:42
Кількість переглядів: 29

 Триває третій рік повномасштабної війни, яку росія розпочала на українських землях.Фото без опису Щоденно українські військові відбивають атаки ворога та стійко боронять  нашу державу. Щоб протистояти ворогу нашим захисникам гостро необхідні дрони для виявлення та знищення ворожих об’єктів.

Тальнівська міська рада продовжує активно допомагати фронту. Громада неодноразово  відправляла на передову придбані безпілотники, військове спорядження та іншу техніку.

Щоб воїни почувалися впевненіше на фронті та могли якісно виконувати свою роботу, днями від Тальнівської міської територіальної громади їм передали чергову партію допомоги  –  квадрокоптер DJI Mavic 3T, який допомагатиме їм у боротьбі з ворогом.

Як повідомив  міський голова Василь Сідько, квадрокоптер передали захисникам, які воюють в найгарячіших ділянках фронту.

 Військові розповідають, що втрати такого обладнання на фронті численні. Але саме “Мавіки” допомагають оборонцям коригувати вогонь артилерії та розвідувати ворожі позиції, а отже – бережуть життя наших. Він буде дуже корисним нашим хлопцям, які ведуть боротьбу з окупантами.

  • Продовжуємо підтримувати оборонців України і наближати нашу Перемогу разом, підтримка Збройних Сил - наш головний пріоритет. Відповідно до запитів наших військових ми закуповуємо та передаємо квадрокоптери, дрони, антидронові засоби та інші необхідні технічні ресурси для знищення ворога. Дякую нашим платникам податків за можливість підтримувати  наших захисників  – зазначив міський голова Василь СІДЬКО.

 Допомога надається відповідно до запитів наших захисників. Дякуємо всім військовим, які захищають собою нашу Україну та дарують нам мирне небо! 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора