Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

 Про головне за тиждень

Дата: 15.03.2024 12:43
Кількість переглядів: 27

 Від Тальнівської міської територіальної громади воїнам передалиФото без опису чергову партію допомоги – квадрокоптер DJI Mavic 3T, який допомагатиме їм у боротьбі з ворогом.

 З нагоди Дня українського добровольця  міським головою Василем Сідьком були покладені квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та Захисникам України.

За останній тиждень громада попрощалась з трьома Героями: Юрієм Галагусом, Юрієм Міняйлом та Олексієм Каминіним.

Василь Сідько нагородив кращих працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з нагоди їх професійного свята.

Тальнівська міська рада анонсувала про засідання виконавчого комітету, яке відбудеться 21 березня 2024 року о 10:00 в залі засідань міської ради.

КП «Тальне-Сервіс»

Працівники підприємства виготовляють та встановлюють контейнери для збору пластику ( 50% відсотків вже встановлено по селах), перебивають гілля на щепу, дбають про благоустрій громади..

Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської  міської ради

Начальник відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради Тетяна Гурбич привітала колектив працівників та вихованців відділення денного догляду і реабілітації дітей та осіб з інвалідністю з святом 8 березня.

Відбувся онлайн-тренінг «Ефективна комунікація  ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті й соцмережах». 

Продовжується видача гуманітарної допомоги новоприбулим ВПО.

 

 НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ГРОМАДИ

Відкритий турнір присвячений пам’яті воїна- інтернаціоналіста В. Костенку з шашок, шахів відбувся в Кобринівській гімназії.

В с.  Майданецьке в суботу планують проведення відкритого благодійного турніру з спортивного більярду на підтримку ЗСУ. Про результати буде повідомлено.

В Легедзинському СБК пройшов:

 - образотворчий майстер-клас для дітей- «Експериментальний живопис»;

- та Волонтерські Годенки.

Дякуємо сільським клубним закладам  за підготовку та проведення заходів до Дня українського добровольця (у тому числі в онлайн-форматі).

 

Тальнівський музей історії

 

 Організація освітніх екскурсій: проведення групових, індивідуальних оглядових та тематичних екскурсій.    

 КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників 

Працівники установи взяли активну участь у :  Міжнародному квест-марафоні „Чи знаємоми Тараса Шевченка“;

- вебінаріАктуальні питання завершення атестації педагогічних працівників за оновленим змістом законодавства;

- онлайн експрес-огляді для вчителів - словесників Відзначаємо 210 день народження Тараса Шевченка: добірка корисних матеріалів“.

 

Спорт

Тальнівську територіальну громаду на районних змаганнях з черліденгу серед дівчат згідно проекту «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» ІІ територіального етапу за ініціативи Президента України Володимира Зеленського - буде представляти команда «Спритні видри» Веселокутської гімназії.

КЗ «Тальнівський будинок культури» корпус № 2

Відбувся дорослий чемпіонат Тальнівської міської територіальної громади з шашок. Щиро дякуємо всім спортсменам за активну участь!

КОК «Співоче поле»

 В неділю о 10 годині відбудеться  відкритий чемпіонат Тальнівської міської територіальної громади з міні-футболу. Прийдіть та підтримайте учасників змагань!

Тальнівська центральна бібліотека

 Працівники закладу долучились до:

- відзначення Шевченківських днів, організуваши  поетичний челендж - «І лине над землею Шевченкове слово» (до 210-ї річниці від дня народження Тараса ШЕВЧЕНКА, українського поета, прозаїка);

та провели патріотичну годину «Любов до України - понад усе» (До Дня українського добровольця).

 

Всім дякуємо за роботу:

здоров’я, успіхів, людського добра!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора