Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Посмертні нагороди отримали рідні загиблих Героїв

Дата: 15.03.2024 15:11
Кількість переглядів: 33

Війна змінила наше життя і на обличчях українців багато сліз. Важке випробування випало на наше покоління –Фото без опису захищати нашу країну. Україна втратила багато найкращих синів. Ми повинні пам’ятати імена тих хлопців, які віддали найдорожче – життя за нашу свободу.

Сьогодні у Звенигородці вручали нагороди рідним та близьким полеглих наших земляків. Щоб вшанувати загиблих, зібралися військовослужбовці, рідні та близькі померлих, мешканці міста й представники влади. Присутні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Воїнів та невинно вбитих цивільних.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагородженні наші земляки Рибаков Олексій Костянтинович, який загинув 12 липня 2023 року поблизу Кліщіївки Донецької області та Майборода Сергій Васильович, який віддав життя боронячи країну 22 жовтня 2022 року біля населеного пункту Білогорівка на Луганщині і Тьопенко Віктор Миколайович, який загинув 24 березня 2022 року в с. Суха Кам'янка Ізюмського району Харківської області.Нагороди отримували рідні загиблих військових.

Жодні нагороди не можуть вгамувати біль батьків, дружин які втратили своїх рідних. Це горе для кожної родини, для області, для країни вцілому. Сини, чоловіки, батьки поклали голови заради свободи нашої держави. Ми всі повинні пам’ятати про це. Ці нагороди мають нам нагадувати про подвиги українських героїв – наших земляків. Щоб їх відважність та хоробрість залишилися в пам’яті наших нащадків.

Герої не вмирають!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора