A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! 

Дата: 17.03.2024 06:35
Кількість переглядів: 21

  У цей весняний день щиро вітаю вас з вашим професійним святом!Фото без опису

Сьогодні важко уявити життя громади без вашої роботи.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми іноді не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. 

Комфорт в оселях, чистота та охайність вулиць, транспортне забезпечення – це все, завдяки вашій щоденній праці. Незважаючи на умови сьогодення,  та ті складні часи, які переживає наша країна, ви день у день, іноді і без вихідних, навіть під час складних погодних умов, докладаєте максимум зусиль для професійного виконання нелегкої, але такої необхідної справи.

Багато з ваших колег пішли добровольцями і були призвані в Збройні сили України чи Сили оборони і сьогодні захищають нашу землю на різних рубежах.

 

Завдяки нашій спільній згуртованості і злагодженій роботі тил вистояв і ми не дозволили рашистам досягти своєї мети – кинути Україну в повний хаос.

Фактично наша комунальна сфера – це свій фронт і ви йдете в його перших рядах.

У цей день  висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Дякую за те, що нам вдалося достойно  пройти іще один не менш складний рік в умовах війни.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму та віри в майбутнє. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають ваші душі!

                                                                                                

З повагою міський голова Василь СІДЬКО,

депутатський корпус, виконавчий комітет ТМР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора