A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

STARLINK на передову

Дата: 19.03.2024 10:22
Кількість переглядів: 32

Тальнівська міська територіальна  громада продовжує допомагати українськимФото без опису військовослужбовцям, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення.

До Тальнівської міськради з проханням допомогти з Інтернетом на фронті звернулись захисники однієї з військових частин. Запит тих, хто мужньо захищає кордони країни, був задоволений. І 15.03.2024 черговий STARLINK передали нашим військовим.  Передана  система  «Starlink» допоможе нашим захисникам не тільки  налагодити зв’язок і обмінюватися інформацією під час бойових завдань, а й у вільний час спілкуватися з рідними. Що є дуже важливим під час війни.

Такі засоби зв’язку дозволяють отримати доступ до мережі Інтернет майже у будь-якій точці землі. А це для ведення сучасної війни – необхідність. Якісний зв’язок — запорука вдалого виконання завдань. Тальнівська міська рада тримає постійний контакт з нашими захисниками, визначає потреби та надає  необхідну допомогу.

Крок за кроком виконуємо запити і підтримуємо Захисників і Захисниць!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора