Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

БУГАЙОВ Василь Анатолійович

Дата: 21.03.2024 15:33
Кількість переглядів: 38

БУГАЙОВФото без опису

Василь Анатолійович

Дата, місце народження: 18 грудня 1983 року, с. Веселий Кут

Звання: солдат

Посада: водій-радіотелефоніст стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини

Дата, місце загибелі:  21 липня 2023 року, с. Мала Токмачка Запорізької області

Місце поховання: с. Веселий Кут

 

БУГАЙОВ Василь Анатолійович  (позивний Бугай) народився 18 грудня 1983 року в селі Веселий Кут. Після закінчення в 2001 році 11 класів  Веселокутської ЗОШ навчався в професійно-технічному училищі. Далі була служба в Збройних силах України. Після звільнення в запас повернувся в рідне село.

В 2014 році одружився з односельчанкою Тетяною Дмитрівною. Разом з нею народили та  виховували трьох дітей.

З 2014 по 2015 рік, коли схід України запалав в полум’ї війни, Василь Анатолійович брав безпосередню участь в зоні проведення АТО, служив у 72-ій окремій механізованій бригаді «Чорних Запорожців». Мав державні нагороди  та подяки від командування військової частини.

12 березня 2022 року Василь Бугайов  був призваний на військову службу до лав ЗСУ на підставі Указу Президента України  «Про загальну мобілізацію». Службу проходив у Першій окремій танковій бригаді.

Зі зброєю в руках, з честю та гідністю  захищав територіальну цілісність та незалежність  України спочатку на території Чернігівської області, а далі  на південних та східних рубежах нашої Батьківщини.

21 липня 2023 року сім’я отримала страшну звістку, що Василь зник безвісти.

Бугайов Василь Анатолійович загинув у с. Мала Токмачка Запорізької області мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність.

У вічній скорботі залишились мама Катерина Прохорівна,  дружина Тетяна Дмитрівна, донька Анастасія, сини Денис та Вадим, сестра Лариса  та  брат Микола.

Поховали Героя 26 лютого в с. Веселий Кут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора