A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 21.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 50

21 березня під головуванням міського голови Василя Сідька відбулося засідання виконавчого комітету ТальнівськоїФото без опису міської ради.

Порядок денний налічував 29 питань, з яких 7 стосувались захисту прав дітей.

На засіданні члени виконкому заслухали звіти:

✅керівника про роботу комунального некомерційного підприємства «Тальнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» ТМР за 2023 рік;

✅ керівника про роботу Тальнівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за 2023 рік;

✅звіт про виконання фінансового плану КП «Тальне-Сервіс» ТМР за 2023 рік.

✅Про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Тальнівській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки у 2023 році інформувала начальник відділу освіти, молоді та спорту ТМР Лариса Коваль.

✅Про заходи по забезпеченню безпеки життя і майна жителів громади у період дії воєнного стану, про виконання Комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території Тальнівської МТГ на 2022-2024 роки та основні завдання цивільного захисту ТМТГ на 2024 рік слухали виступ Андрія Цибулька – завідувача сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату виконавчого комітету ТМР.

✅ Було затверджене Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення ТМТГ.

✅Щодо роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ТМР, розглянули питання про внесення змін до посадового складу комісії.

✅Заслухавши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства Тетяну Карачун, члени виконкому надали дозволи на :

📍 видалення зелених насаджень;

📍 санітарну обрізку дерев;

📍 проведення земляних робіт;

📍надали згоду на здійснення ремонту орендованого майна, затвердили тариф КП »Тальне-Сервіс» ТМР на вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ, організацій та інших груп споживачів та прийняли рішення про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло.

✅Виконавчий комітет вирішив:заборонити на території Тальнівської міської територіальної громади, в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку, які належать ТОВ «Атраком» та ПрАТ «ВФ Україна», проведення будь-яких земляних робіт на глибині більше як 30 см.

✅На порядок денний було винесено питання про завершення опалювального сезону 2023-2024 років на території Тальнівської громади за встановленими нормами, якщо середня добова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме вище 8°С.

✅Під час засідання було затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2024 року.

✅Серед розглянутих питань було - про нагородження відзнаками виконавчого комітету Тальнівської міської ради. З даних питань інформувала Наталія Горбаченко -начальник загального відділу виконавчого комітету ТМР.

📌Загалом були прийняті рішення по 28 проєктам з 29-ти, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.

Працюємо далі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора