A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про головне за тиждень

Дата: 22.03.2024 12:49
Кількість переглядів: 29

 STARLINK на передову!Фото без опису

Від Тальнівської міської територіальної громади нашим військовим передали черговий STARLINK, який допомагатиме їм у боротьбі з ворогом.

✅На засіданні Ради оборони під головуванням міського голови Василя Сідька - одноголосно підтримали надання необхідної допомоги військовим частинам.

✅ Тальнівська міська рада продовжує надавати допомогу та прихисток українцям, які змушені були залишити свої домівки у зв’язку з агресією рф. Турбота не тільки про тальнівчан, але й про внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді, – пріоритет ТМР.

✅В ході підготовки до чергової сесії ТМР 8 скликання, яка відбудеться 29 березня о 10 год., проходять засідання постійних комісій.

✅Відбулося засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

Порядок денний налічував 29 питань. Загалом були прийняті рішення по 28 проєктам. Працюємо далі!

🟢 Комунальні підприємства ТМР

✅По всій громаді забезпечується регулярне вивезення сміття, комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, забезпечують жителів водопостачанням.

🟡Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради

✅Проводиться обстеження комісією перевірки факту спільного проживання з особою, якій надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, та догляду за нею. ✅Продовжується видача гуманітарної допомоги новоприбулим ВПО.

🔷 НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ГРОМАДИ

✅Заходи до Дня Землі підготували працівники Здобутківського СБК.

✅В Папужинському СБК сьогодні пройде вечір відпочинку «Весна надії» для любителів поезії.

✅Поетичний вечір до Всесвітнього Дня поезії підготували працівники Легедзинського СБК.

Дякуємо сільським клубним закладам за підготовку та проведення цікавих тематичних заходів.

▪️Тальнівський музей історії

✅ Організація освітніх екскурсій: проведення групових, індивідуальних оглядових та тематичних екскурсій.

🔘 КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

✅Працівники установи взяли активну участь у вебінарах з розвитку компетентностей в освітньому середовищі. Окрім того підготували та провели челендж в рамках відзначення 210-ї річниці з дня народження Т. Шевченка.

🟣Спорт✅ Відкритий турнір з настільного тенісу приурочений пам’яті воїнів- захисників, земляків, які загинули внаслідок російсько-української війни проходив в спортивній залі Кривоколінського ліцею. Щиро дякуємо всім спортсменам за активну участь!

✅ Футбольна команда нашої громади візьме участь у Кубку з футболу ім. І.Михайлова. Змагання проходитимуть в м. Ватутіне в неділю 24 березня о 14 год. Успіхів учасникам!

✅В суботу 23.03.2024 р. о 10 год. (КОК «Співоче поле) проходитиме відкритий чемпіонат Тальнівської МТГ з міні-футболу. Прийдіть та підтримайте команди!

🔳КЗ «Тальнівський будинок культури» корпус № 1

✅Організатори заходу запрошують усіх бажаючих відвідати концерт за участю артиста YАК ТАК. Концерт відбудеться сьогодні о 19 годині. Приємного відпочинку!

КОК «Співоче поле»✅ В неділю о 10 годині відбудеться відкритий чемпіонат Тальнівської міської територіальної громади з міні-футболу. Прийдіть та підтримайте учасників змагань!

🔲Тальнівська центральна бібліотека✅ Тальнівська бібліотека презентувала літературну присвяту «Художні світи Юрія Мушкетика» (до 95-річчя від дня народження українського прозаїка). Запрошуємо завітати до бібліотеки та поринути у літературні світи великого майстра!

Всім дякуємо за роботу:

✅ здоров’я, успіхів, людського добра!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора