A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулася апаратна нарада за участю працівників ЦНАП

Дата: 25.03.2024 15:05
Кількість переглядів: 31

У понеділок, 25 березня, відбулася планова координаційна нарада під головуванням міського голови Василя Сідька.Фото без опису Нарада відбулася за участю відповідальних служб та працівників віддалених робочих місць відділу ЦНАП в онлайн форматі.

Під час наради було обговорено ряд важливих питань , що стосуються поточного стану справ у громаді. Зокрема було обговорено питання підтримки внутрішньо переміщених осіб, створення належних умов для підтримки ветеранів та військовослужбовців, а також удосконалення благоустрою території громади. Також було звернуто увагу на питання заключення договорів на вивезення твердих побутових відходів з КП «Тальне-Сервіс» ТМР та інші актуальні аспекти діяльності місцевої влади.

Нарада завершилася прийняттям відповідних доручень та наданням настанов щодо подальшої роботи. Міський голова Василь Сідько наголосив на важливості оперативного вирішення нагальних питань та ефективної співпраці між усіма відповідальними структурами з метою підтримки розвитку громади та забезпечення комфортного життя її мешканців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора