A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБОРОНИ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.03.2024 11:52
Кількість переглядів: 41

  Василь Сідько, міський голова, очолив чергове засідання Ради оборони, в якому взялиФото без опису участь: військові, правоохоронці, представники виконавчих органів міської ради, керівники громадських об’єднань сільгоспвиробників та інші запрошені.

На засіданні було розглянуто та позитивно вирішено питання підтримки наших захисників та Збройних Сил України. Зокрема, обговорювалися листи від трьох військових частин про надання їм військової допомоги. Для Тальнівської міської ради забезпечення Сил оборони України є щоденним і невід'ємним пріоритетом.

Також на засіданні були розглянуті такі питання:

  • Підготовка до можливого обмеження електропостачання на території Тальнівської міської територіальної громади.

  • Встановлення загального режиму роботи усіх закладів громадського харчування та дозвілля на території ТМТГ.

  • Інші питання.

Згідно з розпорядженням Черкаської обласної державної адміністрації №111 "Про встановлення загального режиму роботи усіх закладів громадського харчування та дозвілля", Рада оборони Тальнівської міської територіальної громади прийняла рішення встановити загальний режим роботи усіх закладів громадського харчування та дозвілля м. Черкаси та Черкаської області до 23:00 години.

Це засідання підкреслило важливість координації та співпраці між різними відомствами та службами для забезпечення безпеки та захисту громади в умовах сучасних викликів та загроз.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора