A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

       Відбулися змагання з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

Дата: 26.03.2024 12:19
Кількість переглядів: 40

 У Черкасах, у спортивному комплексі «Будівельник», 23 березня 2024 року, відбувсяФото без опису захоплюючий і вражаючий захід - відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби “Chercasy open -2024”. Змагання, що носили всеукраїнський характер, зібрали на своїх майданчиках майже 270 талановитих спортсменів з усієї України.

Серед учасників були представники Києва та Київської області, Чернігова та Чернігівської області, Полтави та Полтавської області, Житомирської області, Запоріжжя, Сум, Одеси, Черкас (КДЮСШ “Вікторія”), а також  Тального  та інших міст Черкаської області.

Нашу Тальнівщину представляли талановиті вихованці тренерів Юрія Пантелея та Степана Томащука.

Президент Федерації вільної боротьби Черкас, Валерій Музика, підкреслив, що не  зважаючи на складні часи для країни, чемпіонат пройшов у дружній атмосфері. Учасники змагань продемонстрували високий рівень спортивної майстерності та неперевершений дух боротьби.

Важкою та конкурентною боротьбою відзначилися спортсмени нашої школи. Єгор Гаюн здобув титул чемпіона у своїй ваговій категорії, а Богдан Клеван та Данило Нішпора стали призерами цих престижних змагань. Інші учасники зупинилися лише за крок до п'єдесталу, але вони зробили значний внесок у змагання – увійшли до п'ятірки найкращих.

Вітаємо тренерів та спортсменів з цими досягненнями! Їх праця та наполегливість заслуговують на найвищу похвалу  і сприяють подальшому розвитку спорту в нашій громаді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора