Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

      Вітаємо з ювілейним Днем народження!

Дата: 26.03.2024 16:03
Кількість переглядів: 39

Днями, в урочистій обстановці, міський голова Василь Сідько вручив ГрамотуФото без опису Звенигородської районної військової адміністрації Олексію Дмитровичу Пасеці, директору Тальнівської філії сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Корсунь". Це визнана в нагороді його добросовісна праця, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва Тальнівської міської територіальної громади, а також з нагоди його ювілейного дня народження.

Довідково:

Пасека Олексій Дмитрович народився 22 березня 1959 року у місті Тальне, Звенигородського району, Черкаської області. Його життєвий шлях у сфері сільського господарства почався у березні 1979 року як зоотехнік колгоспу ім. Чкалова. З того часу він пройшов значний шлях розвитку і професійного зростання. З 2014 року він обіймає посаду директора Тальнівської філії сільськогосподарського ТОВ "Агрофірма "Корсунь".

Протягом усієї своєї кар'єри Олексій Дмитрович відзначався високим професіоналізмом, компетентністю та відданістю своїй справі. Він є відповідальним керівником, який завжди ставить інтереси господарства на перше місце. Його робота отримала визнання як в громаді, так і на рівні області, що підтверджується численними відзнаками та нагородами.

Пасека Олексій Дмитрович також славиться активною життєвою позицією, високою загальною культурою та моральними якостями. Він є авторитетною особистістю серед колег та мешканців громади.

Такі люди, як Олексій Дмитрович, заслуговують на повагу та вдячність в громаді. Їхня праця неоціненна, а їхні досягнення стають прикладом для наслідування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора