Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Проведено санітарну очистку дерев та вирізку порослі

Дата: 27.03.2024 11:25
Кількість переглядів: 46

  Завдяки ефективній співпраці з обласним департаментом будівництва в ЧеркаськійФото без опису області отримано дозвіл на проведення санітарної чистки  дерев та вирізку порослі, вздовж дороги від  с. Мошурів до с. Романівка. Це результат роботи відділу житлово - комунального господарства  з врахуванням численних звернень громадян стосовно безпеки на вулицях та проїжджих частинах населених пунктів громади.

Відділ ЖКГ активно співпрацював з обласним департаментом, надсилаючи листи та офіційні звернення. При цьому був складений комісійний акт, учасниками якого були представники патрульної поліції, служби автомобільних доріг, управління екології, представники лісового господарства, місцевої влади та інших відомств.

Цей акт допоміг уявити реальний стан справ і показати необхідність  проведення відповідних робіт з безпеки на дорогах. 

Ефективним варіантом було залучення до виконання робіт працівників КП «Тальне -Сервіс» ТМР, які мають відповідні навички та обладнання для проведення санітарної чистки та обрізки гілля.

Ця робота проводилась більше двох місяців із залученням спеціалістів КП «Тальне-Сервіс» ТМР та прилеглих сіл.

Незважаючи на успішний хід цієї ініціативи, проблема вирізки аварійних дерев на місцевих та державних дорогах залишається актуальною. Можливо, подальша співпраця з власниками доріг та залучення громадськості може допомогти вирішити цю проблему.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора