Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні жителі  Тальнівської міської територіальної громади!

Дата: 28.03.2024 12:15
Кількість переглядів: 30

 Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради повідомляє, що весняніФото без опису канікули у закладах загальної середньої освіти триватимуть з 1 по 7 квітня 2024 року. Освітній процес розпочнеться 8 квітня 2024 року. Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі.

                                                      Шановні батьки!

Не залишайте дітей без догляду. Просимо вас бути уважними та відповідальними стосовно безпеки ваших дітей протягом канікул. Пам'ятайте про те, де знаходяться ваші діти та з ким вони перебувають, а також про їхні заняття.

Під час прогулянок, будь ласка, нагадайте дітям про правила дорожнього руху, про безпечну поведінку в громадських місцях, про здоровий спосіб спілкування з однолітками та незнайомцями. Важливо також регулярно нагадувати про правила власної безпеки.

Будьте пильними стосовно місць, де гуляють ваші діти. Нагадайте їм про небезпеку перебування біля старих та аварійних будівель, погрібів та підвалів. На жаль, статистика зниклих безвісти дітей та дорослих в період війни залишається незмінною.

Прохання не допускати віддаленого від дому перебування вашої дитини. Забороніть ходити до водойм без вашої присутності, оскільки це небезпечно.

Будьте прикладом для ваших дітей завжди! Привчайте їх бережно ставитися до навколишнього середовища. Нагадуємо, що з приходом весни починається період гніздування перелітних птахів, тому важливо уникати пожеж у сухостої трави та говорити про це іншим людям. Мінімізуйте свій вплив на природу, щоб зберегти життя та здоров'я ваших дітей.

Бажаємо вам приємних та безпечних канікул! Нехай цей час принесе вам тільки радість! Бережіть себе та своїх близьких.

 

З повагою

Міський голова Василь СІДЬКО

Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора