Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Нагороди працівникам благоустрою

Дата: 04.04.2024 10:31
Кількість переглядів: 43

Сьогодні міський голова Василь СІДЬКО вручив Грамоту Звенигородської районноїФото без опису військової адміністрації робітнику з благоустрою КП «Тальне-Сервіс» ТМР Звенигородського району - Олександру Олександровичу Чепінозі за добросовісну, сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток благоустрою Тальнівської міської територіальної громади.

Грамотою виконавчого комітету Тальнівської міської ради очільник громади нагородив Кутаса Бориса Петровича, спеціаліста з питань інфраструктури та містобудування відділу ЖКГ, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури, комунальної власності і містобудування апарату виконавчого комітету ТМР. Він був відзначений за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди ювілейного дня народження.

Від Тальнівської міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто, Василь СІДЬКО висловив слова вдячності працівникам комунального спрямування, побажав миру, добра, здоров’я, благополуччя та витримки та успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!

До привітань долучилися Тетяна Карачун - начальник відділу ЖКГ ТМР та Віталій Марченко - керівник КП «Тальне - Сервіс» ТМР.

Спасибі за Вашу працю! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора