A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Алея спогадів. Сакура та магнолія як символ нового життя

Дата: 09.04.2024 14:23
Кількість переглядів: 40

 Щороку, коли природа прокидається від зимового сну, у дворі Тальнівської ЗОШ №2Фото без опису відбувається особлива подія. Випускники 4, 9 та 11 класів разом із учителями садять дерева японської декоративної сакури та магнолії на Алеї спогадів. Ця традиція, що виникла декілька років тому, стала символом входу в нове життя для кожного випускника нашої  школи.

Квітка сакури у японській культурі - це краса та оновлення, а квіти магнолії - здоров’я та довголіття. Вони садять дерева навесні, коли природа прокидається після зимового сну і  є  початком нового етапу в житті випускників. Білий та рожевий кольори квітів символізують чистоту та невинність, а також надії та мрії на майбутнє.

Цьогоріч ця подія співпала із акцією «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь», яка передбачає, що випускники можуть посадити дерево в своєму місті, містечку чи селі як символ віри в нашу перемогу.

Посаджені дерева ще не розпустилися у всій своїй красі, але ми сподіваємося, що з роками Алея спогадів перетвориться на красивий сад, де кожна рослина буде нагадувати про дітей та їх внесок в життя навчального закладу.

Це місце також стане  зв’язком між минулим та майбутнім, між різними поколіннями випускників, де вони зможуть збиратися після закінчення школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора