A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Матері загиблого воїна вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

Дата: 09.04.2024 16:59
Кількість переглядів: 31

9 квітня в Звенигородській районній військовій адміністрації відбулося вручення орденаФото без опису «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) матері загиблого Героя Анатолія Рябоконя.

Цього ж дня були вручені аналогічні нагороди ще 4 військовослужбовцям Черкащини.

«Ця нагорода за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Дякуємо Вам за виховання справжнього патріота України, - наголосив очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, - на жаль війна забирає найкращих. Вічна пам’ять Герою».

Анатолій Ігоревич Рябокінь народився 9 серпня 1986 року в с. Вишнопіль. Юнак був відмінним спортсменом і гравцем футбольної команди «Маяк». Після закінчення школи в 2003 році, він вступив до Черкаського професійного ліцею № 17, де здобув спеціальність газо-електрозварника.

Захисник був призваний на строкову службу в 2004 році і служив у внутрішніх військах МВС в Сімферополі. У серпні 2014 року  був мобілізований до Збройних Сил України і брав участь в антитерористичній операції до серпня 2015 року. За це Анатолій був нагороджений відзнакою Президента України «За участь у антитерористичній операції» та іншими нагородами.

25 лютого 2022 року, за власним бажанням, він був призваний по мобілізації. Він був нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних сил України – почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест» та почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Анатолій Рябокінь загинув 6 липня 2023 року поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області. Вічна пам’ять Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора