A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про чергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 10.04.2024 10:56
Кількість переглядів: 35

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своїх засіданнях розглядає важливіФото без опису питання життєдіяльності громади, направлені на недопущення ситуацій, що можуть нести загрозу як людям так і майну.

На вчорашньому засіданні, яке провів міський голова Василь Сідько, говорили про:

📌Проведення комісійних обстежень щодо дотримання правил пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту та недопущення пожеж у закладах охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення, відпочинку та оздоровлення громадян та дітей, культури та об’єктів з масовим та постійним перебуванням людей.

📌Заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь та природно – заповідного фонду та на полігонах твердих побутових відходів, тимчасово утворених і стихійних сміттєзвалищах у літній період 2024 року.

📌Перевірку стану мостів та підмостових русел автомобільних і залізничних мостів щодо їх спроможності до пропуску паводкових вод у весняно – літній період 2024 року.

📌Заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах у весняно – літній період 2024 року.

Після обговорення по кожному питанню були напрацьовані конкретні доручення, які будуть направлені відповідним структурам для організації виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора