A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Черговий квадрокоптер для наших захисників

Дата: 11.04.2024 09:26
Кількість переглядів: 34

Вчора відбулася важлива подія, коли міський голова Василь Сідько передав бійцям однієїФото без опису з військових частин квадрокоптер DJI Mavic 3 Т з тепловізійною камерою. Цей квадрокоптер стане незамінним помічником у боротьбі з ворогом.

Василь Петрович наголосив на важливості такої техніки, як дрони Mavic, для українських військовослужбовців. Він зазначив, що квадрокоптер має функції аерофотозйомки та відеозйомки високої якості.

Очільник громади також підкреслив, що важливо продовжувати підтримку Сил Оборони для наближення спільної перемоги. Він зазначив, є велика потреба в бойових квадрокоптерах та дронах-розвідниках, і Тальнівська міська рада має можливість придбати та передати чергове обладнання для захисників окремих військових частин, які героїчно воюють на передовій.

Міський голова висловив надію, що така техніка допоможе військовим ефективніше працювати, берегти життя наших хлопців і нищити окупантів. Він закликав усіх долучитися до такої підтримки.

На завершення Василь Сідько повідомив, що Тальнівська громада готує для передачі захисникам на передову чергову партію квадрокоптерів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора