A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

 Вітання ювіляра

Дата: 12.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 39

  Сьогодні міський голова, Василь Сідько, щиро привітав Почесного громадянина міста,Фото без опису Володимира Артемовича Нерубайського, з його ювілейним 75-м днем народження. Володимир Артемович, колишній директор Тальнівської школи №1 та вчитель української мови та літератури, є відомим у нашій громаді.

Василь Сідько висловив подяку Володимиру Артемовичу за його активність та відданість педагогічній ниві, яку він обрав на все життя. Він також висловив глибоку повагу до активної громадянської позиції Володимира Артемовича. Міський голова побажав імениннику здоров’я, бадьорості духу, оптимізму та здійснення усіх планів і починань.

Спільно з начальником відділу освіти, молоді та спорту, Ларисою Коваль, вони вручили квіти та подарунок ювіляру.

Довідково: Володимир Артемович Нерубайський народився у 1949 році в с. Глибочок Тальнівського району. У 1971 році він закінчив історико-філологічний факультет Дніпропетровського університету. З 1974 року він живе і працює в Тальному, де він був відповідальним працівником і першим секретарем Тальнівського райкому комсомолу, лектором і завідуючим відділом райкому партії, першим заступником голови райдержадміністрації, вчителем і директором Тальнівської школи №1. Володимир Артемович є учителем-методистом, відмінником освіти України. Його досвід роботи з обдарованими дітьми занесений до Каталогу передового педагогічного досвіду учителів Черкащини. За його ініціативи та особистої участі був створений музей історії школи. Він був неодноразовим переможцем районних поетичних конкурсів «Сонячні кларнети» (1975 р.). Видав власну збірку поезій «Небо душі людської». Володимир Артемович був нагороджений грамотою Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, Почесними Грамотами Черкаської обласної ради, Головного Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації. Він має почесний знак Тальнівської райдержадміністрації «За вагомий внесок у розвиток Тальнівщини», медаль Тальнівської міської ради «За заслуги перед містом», відзнаку відділу освіти «Імідж освіти Тальнівщини».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора