A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось засідання кординаційної ради

Дата: 15.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 16

     У Тальнівській міській територіальній громаді відбулося перше засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. Засідання відбулося під головуванням Юрія Свідерського, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови координаційної ради.

На порядку денному були такі питання:

  1. Затвердження персонального складу координаційної ради.

  2. Обговорення основних завдань координаційної ради.

  3. Аналіз статистики випадків домашнього насильства за І квартал 2024 року.

  4. Внесення пропозицій щодо проведення заходів у 2024 році.

Згідно з вимогами законодавства, виконавчим комітетом Тальнівської міської ради було створено координаційну раду, затверджено її склад та положення. Доповідачі ознайомили членів ради з основними напрямками реалізації заходів щодо попередження насильства, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків і протидії торгівлі людьми.

Було вирішено, що представники всіх служб, які входять до складу координаційної ради, в зазначені терміни повинні надати відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я ТМР пропозиції щодо проведених заходів у 2024 році. Крім того, вони повинні щоквартально надавати відділу інформацію про проведені службами заходи.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора