A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Обласний турнір з вільної боротьби

Дата: 15.04.2024 15:42
Кількість переглядів: 20

    13 квітня 2024 року в спортивному залі Тальнівської ДЮСШ відбувся відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Для участі в цих змаганнях до нашого містечка, крім господарів килима, приїхали спортсмени з Звенигородки, Сміли, Богуслава та Черкас - загалом трохи більше дев’яноста осіб.

Після урочистого відкриття змагань та вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих воїнів ЗСУ, юні спортсмени почергово виходили на килим, щоб у впертій та напруженій боротьбі довести свою перевагу, підтвердити професійну майстерність та волю до перемоги.

Серед тальнівчан особливою жагою до чемпіонства відзначилися Беспалько АртемГаюн ЄгорОтрох Олександр та Клеван Богдан – ці хлопці зійшли на найвищу сходинку п’єдесталу. Другі місця посіли Підгорний НазарКришталь ТимурРебрина ВладиславНишпора ДанилоБулавко Іван. Бронзові нагороди здобули Олійник ДенисОлійник АртемШатайло БогданУдовиченко КирилоСкіченко ДанилоГлушковський АртемПельменьов СтаніславФещенко Андрій.

Ми вітаємо наших юних борців та їх тренерів - Юрія Пантелея та Степана Томащука з високими досягненнями на цих змаганнях.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора